Top55+Koor

 Het Top55+Koor bestaat inmiddels al jaren, maar ze zijn nog lang niet uitgezongen! Bestaande uit gemiddeld zo'n 25 man/vrouw van 55 jaar en ouder, heeft het koor ondertussen een stevige muzikale en sociale basis.

 

Het repertoire bestaat veelal uit popklassiekers, maar ook een vleugje jazz, wereldmuziek en musical of kleinkunst kunnen voorbij komen. De leden van het koor hebben daarin zelf veel inspraak: zo komt het repertoire grotendeels in overleg tot stand.

 

Onder de bezielende leiding van zangeres Lotte van Drunen komen het koor wekelijks bijeen om samen te zingen, maar zeker ook te lachen, elkaar uit te dagen en (muzikale) ervaringen met elkaar te delen. De afgelopen jaren heeft het koor al menig optreden gedaan en zijn ze samen een hechte club senioren geworden, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe leden! Zeker mannen worden met open armen ontvangen!

 

In seizoen '19/'20 wacht het koor een nieuw en fris seizoen: ze zullen dit jaar voor het eerst het hele jaar worden begeleid door Lotte. Zij heeft inmiddels een jarenlange ervaring met het begeleiden van - en arrangeren voor ensembles en koren.

 

Een Top55+koor-jaar bestaat uit 30 lessen, per jaar worden er 3 series van 10 lessen aangeboden. U kunt zich dus voor een korte reeks, of voor de langere termijn inschrijven: net zoals het u uitkomt!

 

Natuurlijk werkt u ook ergens naartoe, en brengt het koor met enige regelmaat hun repertoire ten gehore tijdens diverse presentatiemomenten. Instromen kan altijd, en de Gelrepas is van toepassing. Sluit u aan bij het Top55+Koor en kom zingen en meezingen!

 

In verband met alle onduidelijkheid rondom de CoVid19 maatregelen is Lotte momenteel, in overleg met Rozet, op zoek naar een geschikte manier waarop het koor haar repetities kan hervatten. Zodra er meer duidelijkheid is worden tijden en data hier gepubliceerd.

 

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Lotte van Drunen via lottevandrunen@gmail.com.