Top55+Koor

 

 Het Top55+Koor bestaat al sinds 2013 en is nog lang niet uitgezongen! Bestaande uit gemiddeld zo'n 25 man/vrouw van 55 jaar en ouder, heeft het koor ondertussen een stevige muzikale en sociale basis.

 

Het repertoire bestaat veelal uit popklassiekers, maar ook een vleugje jazz, wereldmuziek en musical of kleinkunst kunnen voorbijkomen. De leden van het koor hebben daarin zelf veel inspraak: zo komt het repertoire grotendeels in overleg tot stand.

 

Onder de bezielende leiding van zangdocent Juliette Brans komen de koorleden wekelijks bijeen om samen te zingen - maar zeker ook te lachen - elkaar uit te dagen en (muzikale) ervaringen met elkaar te delen en natuurlijk om samen koffie te drinken!
De afgelopen jaren heeft het koor al menig optreden gedaan en zijn ze samen een hechte club senioren geworden, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe leden! Zeker mannen worden met open armen ontvangen!

 

In seizoen ‘21/’22 wacht het koor een nieuw en fris seizoen - na anderhalf jaar lang pauze worden de stemmen in september weer flink gesmeerd!

 

Een Top55+koor-jaar bestaat uit 34 lessen, per jaar worden er 3 series van 11/12 lessen aangeboden. U kunt zich dus voor een korte reeks, of voor de langere termijn inschrijven: net zoals het u uitkomt!

 

Natuurlijk wordt er ook ergens naartoe gewerkt, en brengt het Top55+Koor met enige regelmaat hun repertoire ten gehore tijdens diverse presentatiemomenten.

Instromen kan altijd, en de Gelrepas is van toepassing. 

 

Sluit u aan bij het Top55+Koor en kom uit volle borst meezingen!

 

Start Top55+Koor: Vrijdag 24 september 2021 


Blok 1, 12 lessen, vanaf 24 september aansluitend t/m 10 december, €96,-

Blok 2, 11 lessen, maanden januari, februari en maart, aansluitend, €88,-

Blok 3, 11 lessen, maanden april mei juni (8 en 27 mei vervallen), €88,-

 

Locatie:         Rozet Arnhem, lokaal 4.30

Tijd:               10.30 - 12.00 uur

Docent:         Juliette Brans

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Juliette Brans (juliettebrans@gmail.com)