Top55+Koor

 Het Top55+Koor bestaat inmiddels al jaren, maar ze zijn nog lang niet uitgezongen! Bestaande uit gemiddeld zo'n 25 man/vrouw van 55 jaar en ouder, heeft het koor ondertussen een stevige muzikale en sociale basis.

 

Het repertoire bestaat veelal uit popklassiekers, maar ook een vleugje jazz, wereldmuziek en musical of kleinkunst kunnen voorbij komen. De leden van het koor hebben daarin zelf veel inspraak: zo komt het repertoire grotendeels in overleg tot stand.

 

Onder de bezielende leiding van zangeres Lotte van Drunen komen het koor wekelijks bijeen om samen te zingen, maar zeker ook te lachen, elkaar uit te dagen en (muzikale) ervaringen met elkaar te delen. De afgelopen jaren heeft het koor al menig optreden gedaan en zijn ze samen een hechte club senioren geworden, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe leden! Zeker mannen worden met open armen ontvangen!

 

In seizoen '19/'20 wacht het koor een nieuw en fris seizoen: ze zullen dit jaar voor het eerst het hele jaar worden begeleid door Lotte. Zij heeft inmiddels een jarenlange ervaring met het begeleiden van - en arrangeren voor ensembles en koren.

 

Een Top55+koor-jaar bestaat uit 30 lessen, per jaar worden er 3 series van 10 lessen aangeboden. U kunt zich dus voor een korte reeks, of voor de langere termijn inschrijven: net zoals het u uitkomt!

 

Natuurlijk werkt u ook ergens naartoe, en brengt het koor met enige regelmaat hun repertoire ten gehore tijdens diverse presentatiemomenten. Instromen kan altijd, en de Gelrepas is van toepassing. Sluit u aan bij het Top55+Koor en kom zingen en meezingen!

 

Wanneer

Serie 1: vanaf vrijdag 20 september 2019 van 10.30 - 12.00 uur

 

Serie 2: vanaf vrijdag 10 januari 2020  van 10.30 - 12.00 uur

 

Serie 3: vanaf vrijdag 3 april 2020 van 10.30 - 12.00 uur

 

(Er zijn geen lessen op vrijdag 18 oktober, 6 en 27 december, 3 januari, 28 februari, 27 maart, 10 april en 1 mei.)

 

Op 13 dec en 20 dec zijn er geen lessen van Lotte, maar is er wel de mogelijkheid om mee te doen aan een kort kerst-project o.l.v. Sandra van Vliet.

Onderaan de pagina meer informatie.

 

Via deze link zijn alle data van de cursus te vinden.

 

Waar

Rozet Arnhem, lokaal 4.30

 

Docent

Lotte van Drunen

 

Kosten

Voor 10 lessen: €70,- (incl BTW)

 

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Lotte van Drunen via lottevandrunen@gmail.com.

 

 

Kerstzingen 13 en 20 dec

Op 13 en 20 december is er geen les van Lotte, maar is er wel de mogelijkheid om mee te doen aan een kort project rondom kerstmuziek o.l.v. Sandra van Vliet.

 

We werken in twee lessen aan bekende en onbekendere kerstliederen, en zullen dat op 20 december na de repetitie (om 12.00 uur) uitvoeren op Plein 3 in het Rozet.

 

Voor dit project dient u zich apart aan te melden.

 

Wanneer

13 en 20 december 10.30 - 12.00 uur (met op 20 dec een uitloop i.v.m. kort optreden)

 

Waar

Rozet Arnhem, lokaal 4.30

 

Docent

Sandra van Vliet

 

Kosten

€14,- (incl BTW)

 

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Sandra van Vliet (sandra@zangschoolarnhem.nl)