Top55+Koor

 

 Het Top55+Koor bestaat al sinds 2013 en is nog lang niet uitgezongen! Bestaande uit gemiddeld zo'n 25 man/vrouw van 55 jaar en ouder, heeft het koor ondertussen een stevige muzikale en sociale basis.

 

Het repertoire bestaat veelal uit popklassiekers, maar ook een vleugje jazz, wereldmuziek en musical of kleinkunst kunnen voorbijkomen. De leden van het koor hebben daarin zelf veel inspraak: zo komt het repertoire grotendeels in overleg tot stand.

 

Onder de bezielende leiding van zangeres Vera Westera komen de koorleden wekelijks bijeen om samen te zingen - maar zeker ook te lachen - elkaar uit te dagen en (muzikale) ervaringen met elkaar te delen en natuurlijk om samen koffie te drinken!
De afgelopen jaren heeft het koor al menig optreden gedaan en zijn ze samen een hechte club senioren geworden, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe leden! Zeker mannen worden met open armen ontvangen!

 

In seizoen ‘21/’22 wacht het koor een nieuw en fris seizoen: maar ook weer met het vertrouwde gezicht van Vera, die aan de wieg van het Top55+ Koor stond en nu weer terug van weggeweest is. Na anderhalf jaar lang pauze worden de stemmen in september weer flink gesmeerd!

 

Een Top55+koor-jaar bestaat uit 34 lessen, per jaar worden er 3 series van 10/12 lessen aangeboden. U kunt zich dus voor een korte reeks, of voor de langere termijn inschrijven: net zoals het u uitkomt!

 

Natuurlijk wordt er ook ergens naartoe gewerkt, en brengt het koor met enige regelmaat hun repertoire ten gehore tijdens diverse presentatiemomenten. Instromen kan altijd, en de Gelrepas is van toepassing. 
Sluit u aan bij het Top55+Koor en kom uit volle borst meezingen!

Klik op  
deze link om alle lesdata te bekijken.

 

Start Top55+Koor donderdag 23 september 2021 

Kosten:         serie #1: 12 lessen 96,-
                        serie #2: 12 lessen 96,-
                        serie #3: 10 lessen 80,-

Locatie:         Rozet Arnhem

Tijd:               10.30 - 12.00 uur

Docent:         Vera Westera

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Vera Westera (verawestera@gmail.com)