Just sing

 

Missen jullie het (samen)-zingen ook zo?

De meeste koren repeteren op dit moment niet, ensembles gaan niet door. Zelfs individuele lessen gaan in bijna alle gevallen niet door.

 

Daarom is Sandra het Just-sing-project begonnen.

Dit project is bedoeld om het 'samen-zingen' te vieren!

 

Als je mee doet aan dit project krijg je bladmuziek en filmpjes toegestuurd van de nummers die we in gaan studeren.

In de filmpjes neemt Sandra je mee door de partij die je moet studeren en geeft ze tips en trucs om de noten zo goed mogelijk in te studeren. 

 

Dan is er ook nog de mogelijkheid om aan te sluiten bij Zoom-repetities om je verder te helpen met het instuderen van de noten.

 

En op het moment dat het weer mag plannen we een aantal repetities op het Rozet in Arnhem waar je bij aan kunt sluiten, en plannen we met elkaar een gezellig presentatie-moment op een vrijdag-avond waarbij je je familie en vrienden kunt uitnodigen om te vieren dat we weer samen mogen zingen. We drinken daarna nog een drankje samen.

 

Iedereen kan meedoen (vanaf 12 jaar). Leeftijd, niveau en stemtype maakt niet uit. En je hoeft geen leerling te zijn bij Zangschool Arnhem.

 

We zingen meestal tweestemmig, en sommige stukken driestemmig.

We zingen zowel musical-repertoire, popmuziek en klassieke muziek.

 

Inmiddels hebben we 28 enthousiaste zangers, en zijn de eerste twee liederen en filmpjes uitgedeeld. 

Maar je kunt nog aansluiten bij dit project.

We blijven net zo lang op deze manier doorwerken tot we weer met z'n allen samen mogen zingen. En hoe langer het duurt hoe meer liederen er bij komen.

 

De kosten om mee te doen zijn 45 euro.

 

Wil je meedoen?

Stuur een mail naar sandra@zangschoolarnhem.nl.

 

De zoom-repetities en de repetities later in het Rozet zullen meestal in de avond of op zaterdagochtend zijn. De zoom-repetities zijn niet verplicht. En van de repetities in het Rozet is het ook niet nodig dat je bij alle repetities aansluit. Je kijkt welke momenten jouw goed uitkomen, en bij welke liederen je vooral nog extra ondersteuning nodig hebt.

 


Just sing: Het eerste lied van het project.

The rhythm of life - Het tweede lied van het project.