Samen zingen

Bij Zangschool Arnhem heb je de mogelijkheid om naast of in plaats van de individuele zanglessen (ook) in een koor of ensemble te zingen.

 

Sing-along:

Geschikt voor iedereen: jongeren en volwassenen, met of zonder zangervaring. Het doel is niet om naar een presentatie toe te werken, maar om op een ontspannen manier samen te zingen. En ondertussen krijg je vanzelf meer ervaring in zingen en meerstemmig zingen. Je komt wanneer je wilt/kunt. Repertoire: Van alles en nog wat. Klik hierboven op Sing-along voor meer informatie.

 

Vocal Group:

Geschikt voor volwassen zangers met ervaring. Minimaal twee keer per jaar is er een optreden, dus daar wordt in de repetities naar toe gewerkt. Repertoire: pop, jazz en soul. Klik hierboven op Vocal Group voor meer informatie.

 

Top55+Koor:

Geschikt voor volwassenen vanaf (circa) 55 jaar. Er wordt toegewerkt naar minimaal 6 optredens per jaar. Ervaring met zingen is niet nodig. Klik hierboven op Top55+Koor voor meer informatie.

 

Kinder-Popkoor:

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar die graag (samen) zingen.

Bij genoeg aanmeldingen gaat dit popkoor vanaf september 2017 van start. Er zijn dit schooljaar al een paar workshops om te kijken of je het leuk vindt. Dus kom meedoen, en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Klik hierboven op Kinder-popkoor voor meer informatie.

 

Musical-Ensemble:

Geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar die van musical-muziek houdt, en het leuk vindt om meerstemmig te (leren) zingen. Klik hierboven op Musical-Ensemble voor meer informatie.

 

Workshop Zang-Improvisatie:

Leeftijd en achtergrond spelen geen rol - wat belangrijk is, is dat je vrij durft te (leren) zingen en geniet van de ultieme kick van het improviserend (samen) zingen: magisch! Klik hierboven op Workshop Zang-Improvisatie voor meer informatie.