Samen zingen

Naast individuele zanglessen biedt Zangschool Arnhem ook allerlei vormen van samen-zingen aan:

 

Sing-along

Geschikt voor iedereen: jongeren en volwassenen, met of zonder zangervaring. Het doel is niet om naar een presentatie toe te werken, maar om op een ontspannen manier samen te zingen. En ondertussen krijg je vanzelf meer ervaring in zingen en meerstemmig zingen. Je komt wanneer je wilt/kunt. Repertoire: Van alles en nog wat. Klik hierboven op Sing-along voor meer informatie.

 

Ladies Vocal Group

Deze Vocal Group is bedoeld voor zangeressen met enige ervaring, die graag en gemakkelijk meerstemmig willen zingen. Klik hierboven op Ladies Vocal Group voor meer informatie.

 

Top55+Koor

Geschikt voor volwassenen vanaf (circa) 55 jaar. Er wordt toegewerkt naar minimaal 6 optredens per jaar. Ervaring met zingen is niet nodig. Klik hierboven op Top55+Koor voor meer informatie.

 

Musical-Ensemble

Geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar die van musical-muziek houdt, en het leuk vindt om meerstemmig te (leren) zingen. Klik hierboven op Musical-Ensemble voor meer informatie. (Op dit moment is er vanwege Corona geen musical-ensemble. Zodra het kan wordt er weer zoiets opgezet, houd de website in de gaten).

 

Vocal Improvisation

Jazzzangeres Vera Westera neemt je mee in de magische wereld van het improviserend zingen, waarbij leeftijd en achtergrond geen rol spelen, zolang je maar affiniteit met, en gevoel voor muziek hebt.

Klik hierboven op Vocal Improvisation voor meer informatie.