De individuele zanglessen duren 30, 45 of 60 minuten.

 

Heb je de voorkeur voor pop/jazz, dan krijg je les van Vera Westera.

 

Zing je liever musical/muziektheater/klassiek, dan krijg je les van Sandra van Vliet.

 

Sandra heeft inmiddels al heel wat jongeren voorbereid op de voor- of vakopleiding van het conservatorium in de richting klassiek zang, muziektheater, kleinkunstacademie en musicaltheater.

Ook Vera heeft al veel jongeren begeleid richting de toelatingsexamens van het conservatorium. 

 Maar ook als je gewoon voor de lol zingt en niet van plan bent je vak ervan te maken kan je terecht bij Zangschool Arnhem.

 

Naast de individuele lessen biedt Zangschool Arnhem ook regelmatig de mogelijkheid om mee te doen aan extra workshops rondom pop/jazz of musical/klassiek zang, en daarnaast kan je aan je podiumervaring werken door aan het jaarlijkse leerlingenconcert mee te doen.

 

Je begint altijd met een kennismakingsles. Hier kan je zelf kijken of je het leuk vindt en of je verder zou willen met de zanglessen, en je maakt kennis met de docent. 

 

Weet je niet zo goed welk repertoire je het liefste zingt? Dan kan je ook bij beide zangdocenten een kennismakingsles aanvragen, zo kan je het allebei uitproberen.

 

Na de kennismakingsles koop je een strippenkaart van 3, 5 of 10 lessen voor lessen bij de docent van je keuze. Wil je liever geen strippenkaart kopen, maar af en toe een losse les, dan is dat ook mogelijk.

 

Een kennismakingsles duurt 30 minuten. Je kunt een kennismakingsles aanvragen door hierboven in de menubalk op 'aanvragen kennismakingsles' te klikken.