Individuele zanglessen


Op dit moment is er een wachtlijst voor individuele zangleerlingen.

Wil je graag beginnen met zangles?

Stuur een mail naar sandra@zangschoolarnhem.nl waarin je iets vertelt over je evt zangervaring en waarom je les wilt.

Sandra kan je dan eventueel doorsturen naar een collega, of op de wachtlijst zetten.

Het is wel mogelijk om te beginnen met sing-along-lessen.


Of je nou absoluut beginnend bent, of al veel ervaring hebt met zingen: Je bent van harte welkom bij Zangschool Arnhem.

 

Wat ga je leren?

Je zit helemaal op je plek bij Zangschool Arnhem als je het leuk vindt om klassieke muziek te (leren) zingen.

Maar ook ander repertoire -  wat de ontwikkeling van de klassieke zangstem kan ondersteunen - kan aan bod komen in de lessen, zoals een volkslied of een musical-lied en bij hoge uitzondering ook popmuziek. Vooral in het begin zullen we veel uit dat repertoire putten. We beginnen makkelijker en bouwen de moeilijkheidsgraad langzaam op.

Binnen de klassieke muziek proberen we veel verschillende stijlen en talen uit. Moeilijk om in talen zoals het Italiaans te zingen? Geen probleem: daar word je mee geholpen in de lessen.

Op deze manier leer je het klassieke repertoire vanuit verschillende invalshoeken kennen, en natuurlijk werken we ondertussen ook aan je techniek, muzikaliteit, ritmegevoel, articulatie, muzikaal gehoor en muziektheorie en leer je je stem ook steeds beter te gaan gebruiken.

Geen idee of klassiek zingen bij je stem past? Kom het een keer uitproberen tijdens een kennismakingsles. (Maar ik ben er van overtuigd dat je met elke stem klassiek kunt leren zingen!)

 

Gevorderde zanger?

Ben je al een gevorderde zanger en serieus met klassieke muziek bezig? Ook dan ben je van harte welkom bij Zangschool Arnhem om je techniek verder te verbeteren en je repertoire-kennis uit te breiden en om mogelijkheden te vinden om samen te zingen met andere zangers tijdens projecten van Zangschool Arnhem.

 

Koorzanger?

En zing je met veel plezier in een koor, maar merk je dat je stem nog snel moe wordt tijdens een repetitie, of loop je tegen andere technische problemen aan? Ook dan ben je van harte welkom om bij Zangschool Arnhem aan je techniek te komen werken.

 

Omdat zingen een podium-kunst is en samen zingen met anderen (vooral meerstemmig) ook heerlijk is om te doen, zijn er naast de individuele lessen ook mogelijkheden om deze vaardigheden verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld bij de sing-alongs, de presentatie-lessen, samen zingen met andere leerlingen in duetten/terzetten, het herfst-concert, het opera-project, het kerstproject en het zomerproject.

  

Leeftijd

Sandra geeft les aan volwassenen en aan jongeren vanaf middelbare-school-leeftijd.


Je kunt individuele lessen volgen van 30, 45 of 60 minuten.

 


Tarieven en voorwaarden

Via onderstaande download vind je alle tarieven van Zangschool Arnhem en de voorwaarden.


Download
Tarieven Zangschool Arnhem
Tarieven credits ZA Nieuw.pdf
Adobe Acrobat document 49.0 KB